TV2 dropper Norskov sæson 2

Norskov TV2
Har du selv fulgt med i Norskov? Sidste mandag rullede det sidste afsnit af TV2s store dramasatsning Norskov over skærmen. Og det skulle vise sig, at det sidste afsnit også bliver det sidste, vi får at se til politimanden Tom og hans venner, familie og kollegaer i den fiktive nordjyske by Norskov.

TV2 har nemlig valgt, at serien ikke skal følges op med en sæson 2. Det begrundes med, at serien med sine gennemsnitlige 634.000 seertal ikke er højt nok, og ikke har udviklet sig i en opadgående retning, set i forhold til, hvad det koster at producere serien, lyder det fra TV2.

Herhjemme har vi fulgt med på TV Play og derfor været foran, de streamingstjenesten giver mulighed for snigpremiere. Jeg synes, det er sindssygt ærgerligt, at serien ikke følges op med en sæson 2. Jeg er nemlig kommet til at synes godt om serien, der har udviklet sig til en spændende og interessant dramaserie med en dybde, gode historier og gode karakterer, som jeg synes, ikke er set i TV2 serier før. Det har været DR der normalt, stod for den stil og mere tunge kvalitet.

Ærgrer du dig også over, TV2 ikke følger op med en sæson 2 af Norskov?

,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *