Seriesøndag: Suits

Suits SerieEr du bekendt med den amerikanske advokatserie Suits? Serien så dagens lys tilbage i 2011. Den kan i Danmark streames via Netflix – men come on, Netflix Danmark, I er altså håbløs bagud efterhånden. For lige nu kører seriens sæson 5 i USA for fulde gardiner, mens vi i Danmark kun kan streame sæson til og med sæson 3. Jeg elsker en god advokatserie – så jeg krydser fingre for, at året 2016, bliver det år, hvor os danske Netflix-streamere endelig kan få lov at se sæson 4…og håber også på 5!

Serien foregår på det et fancy og førende advokatkontor på Manhattan, hvor den arrogante, hot-shot advokat Harvey Specter hyrer den småkriminelle Mike Ross, som via sin fotografiske hukommelse og gode intelligens snart viser sig at være en formidabel jurist. Ligesom tidligere advokatserier følger vi også kontorets andre ansatte, som partner og medejer Jessica Pearson, juridiske assistent Rachel er drømmer om at blive advokat, Harveys uundværlige advokatsekretær Donna og topadvokaten Luis Litt, Harveys modspil og konkurrent, som har ambitioner om at blive partner og medejer. Serien beskæftiger sig med forskellige dramaer som varierende afsluttes i et afsnit eller fortsættes over flere afsnit.

Suits Blue

Serien er yderst velskrevet med både drama, intelligens og humor. Den har via karakterenes replikker en del referencer til popkultur som TV og film, som gør serien unik. Serien byder på solide og interessante karakterer, vi har lyst til at følge, og som vi får lov at følge på arbejde og hjemme. Serien har en lækkerhed over sig, som starter i introen og fornemmes i cast af skuespillere, omgivelserne som advokatkontoret og tøjet. Du kan få baggrundsmateriale og se billeder fra serien på usanetwork.com/suits

Ser traileren til sæson 1 her

Foto: NBCUniversal Television

 

,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *