Serie: The Affair, Sæson 2

affair-season2-trailer

Det er vist godt, HBO ikke giver mulighed for “binge-watching” af deres nye sæson af The Affair, men kun frigiver ét afsnit af gangen. For ellers ville jeg med stor sikkerhed have set mere en end afsnit i går og ikke få sovet (det fik jeg så heller ikke alligevel, men det var ikke en series skyld, men derimod en baby med hang til at vågne mange gange! Gaab).

Har du ikke set første sæson af serien, som jeg tidligere har blogget om her, kan du se alle 10 afsnit på HBO Nordic.

— Spolier allert —

The affair flashforw

Seriens sæson 1 sluttede jo ret dramatisk med, at Noah og Alisons hemmelige affære ikke blev ved med at være hemmelig mere, og som en anden håndgranat detonerede i familien Solloways ellers så hyggelige familie.

I et “flashfarward”, hvor det kunne ligne at Noah og Alison nu bor sammen i en New Yorker lejlighed med en fælles datter, banker det på døren en sen aften og Noah arresteres for mordet på Scott Lockhart (Alisons svoger – og manden der muligvis gjorde Noahs ældste datter gravid).

I sæson to befinder vi os nu i New York, hvor Helen og Noah er midt i en skilsmisse. Noah bor i en lejet hytte uden for byen, sammen med Alison, hvor han forsøger at færdig skrive sin roman. Forlagets redaktør er dog ikke helt tilfreds med Noahs omskrivning af bogens afslutning og vil gerne have et mord flettet ind. Noah bliver også udfrittet om bogen mon er skrevet over Noahs virkelige affære med Alison – men det vil Noah ikke ud med. Ligesom han ikke er meget for at indskrive en mordgåde. Dermed leger serien også med sin egen fortælling.

Det nye og yderst spændende i sæson 2 er, at forfatterne denne gang ikke kun lader Noah og Alison stå for den narrative del, men også vil lade Alisons forladte mand Cole Lockhart (Joshua Jackson) og Noahs forladte kone Helen (Maura Tierney) få lov at give deres version af hændelserne – og allerede i første afsnit oplever vi, at Helen og Noahs version af sandheden. Det er netop dette der er seriens fantastiske plot og ikke så meget, hvem der nu har myrdet Scott. Jeg glæder mig derfor til at opleve Alisons efterladte mands version af sandheden! Den får vi nok i næste afsnit.

Traileren til sæson to giver os iøvrigt indtryk af, at Noah anholdes for mordet på Scott – vi må se, hvordan denne del af historien udspiller sig!

,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *