Pilou Asbæk får Hollywood-rolle

pilou_asbaek_kaspar_wenstrup

Jeg er stor fan af skuespiller Pilou Asbæk. Jeg synes, han har gjort det fænomenalt godt i hans seneste film Krigen – du kan læse mine tidligere indlæg om Krigen her og her og her – og ikke mindst var jeg vild med hans indsats som Simon Spies i filmen Spies & Glistrup, som indsat i filmen R og som spindoktor i tv-serien Borgen.

Jeg glæder mig også til at opleve hans kommende rolle i 6. sæson af HBO’s serie Games of Thrones, hvor han skal spille Euron Greyjoy, en onkel til Theon/”Reek” Greyjoy og som Pontius Pilatus i en genindspilning af Ben Hur.

Ifølge Variety er Pilou Asbæk netop castet til endnu en rolle i en stor, international produktion. Det er Dreamworks kommende Ghost in the Shell, der er bygger på Masamune Shirows ikoniske sci-fi/cyber-punk univers.

Ghost in the Shell følger cyber-kvinden Motoko Kusanagi, der er leder for en special-enhed på jagt efter den farlige forbryder “Den leende mand” og hans terror-organisation. Pilou Asbæk skal spille Batou, enhedens bedste soldat, og Scarlett Johansson skal spille Motoko.

Filmen forventes at få premiere til marts 2016 og skal instrueres af Snow White and the Huntsman instruktøren Rupert Sanders (jeps, det var ham, som Twilight-Kristen Stewart kisse-missede med, trods han var gift med Liberty Ross).

Ghost in the Shell

Foto: AllerMedia/YouTube

,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *