Ny Indiana Jones film i sigte… Måske

Indy 3_740

I forbindelse med PR omkring den kommende Star Wars film, er muligheden om en ny Indiana Jones film dukket op.

Det er ikke med uddelt begejstring, jeg kan konstatere, at der er en ny Indiana Jones film i sigte – måske. For hvem skal så spille Indiana Jones? Jeg mener, det er vel givet, at det ikke er den efterhånden aldrende herre Harrison Ford. Selv siger han, at han ikke har noget imod at skulle spille rollen en femte gang, det ville være ” perfectly appropriate and OK”

Dog har Lucasfilm (som er blevet opkøbt af Disney for den nette sum af 4 mia. dollars) via præsident Kathleen Kennedy (tidligere executive producer for Steven Spielberg fra 1982-2012) kun bekræftet rygterne om, at der kommer endnu en Indiana Jones film men, at der ikke er noget konkret på tegnebrættet endnu, før der kommer den rette historie.

Det samme bekræfter Disneys bestyrelsesformand, Alan Horn, idet det nu giver mening efter, Disney har opkøbt distributions og marketingrettighederne til fremtidige Indiana Jones film. Men han oplyser samtidigt også, at der endnu ikke er en historie. Derfor kommer der nok til at gå et par år inden den femte Indiana Jones kan ses på det store lærred. Det forhindrer dog ikke medierne i allerede nu at spekulere i, hvilken hollywood hunk, der kan være et oplagt valg som efterfølgeren til Harrison Ford. Eksempelvis har danske Soundvenue 10 friske bud på den nye Indiana Jones. Heriblandt foreslås Chris Platt, som også er storfavorit efter at selveste Steven Spielberg skulle bakket op omkring valget af ham som den næste Indy, oplyser Deadline Hollywood.

Personligt er jeg mest til de første 3 Indiana Jones film, som jeg også har set igen og igen. Selv om den fjerde, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull (2008) var ganske ok, var det bare ikke det samme, som de forrige. Jeg var især ikke begejstret for Shia LaBeouf som søn eller den sci-fi drejning historien tog. Men hvem, der kan overtage rollen efter Harrisson Ford har jeg altså ikke fidus til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *