Narcos sæson 2

Narcos Season 2 Netflix

Netflix-premiere på Narcos sæson 2

Ventetiden er forbi. Lad jagten begynde

Narcos sæson 2 kan ses fra i dag! Hvis du ligesom jeg er fan af den originale Netflix serie Narcos ved du det nok allerede. Lige siden sæson 1 sluttede med at Escobar flygtede fra fængslet, og fortæller stemmen, den amerikanske politimand Steve, beretter at denne gang vil der ikke blive forhandlet. Escobar vil dø, har jeg set frem til dagen, hvor historien fortsætter.

Hvor sæson 1 fokuserede på hele etableringen af narkokartellet og Escobar som kokain-kongen op igennem 70’erne til 80’erne. Kommer Narcos sæson 2 til at fokusere på Pablo Escobars sidste år og selve jagten på ham. Efter han har startet en krig mod ikke alene sine fjender med hele Columbia.

Det er skuespiller Wagner Moura der spiller Pablo Escobar, Boyd Holbrook er politimanden Steve og Pedro Pasacal, hans makker. Serien er instrueret af José Padilha.

Narcos er baseret på virkelighedens narkobaron Pablo Escobar og hans kartel, der i 80’erne sad tungt på hele kokain-markedet i Sydamerika og USA med grene ud til resten af verden og havde magt nok til at bekæmpe politikere, politi og modstandere med plomo y plato “bly eller guld”.

Du kan se Narcos sæson 1 og sæson 2 på Netflix.

Se traileren til Narcos sæson 2 her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *