Murray Christmas fra Netflix

Netflix Bill Murray julespecialDu sidder inden døre i din bløde lænestol, med bare ben og i strikkede sokker og lader en varm kop te og ilden i pejsen varme dig. Imens daler julesneen sagte ned og lander blødt som en tung dyne over byen – det er december og jul! Pludseligt går døren op og ind træder George Clooney. Han børster sneen af og giver dig et smil….

Ja, OK min fantasi løber af med mig…For det er nemlig ikke helt sådan Netflix originale julespecial er vinklet. I stedet har de ladet skønne Sofie Coppola instruere (sin yndlings)skuespiller Bill Murray, der har til opgave at levere et fabelagtigt juleshow, men er nervøs over publikum overhovedet vil dukke op grundet en kæmpe snestorm.

Han flankeres af flere kendisser, herunder også min darling George Clooney, min knapt så darling, tidligere Disney-prinsse Miley-jeg-skal-vise-dig-jeg-er-fræk-og-kan-stikke-tungen-ud-og-tage-mig-selv-i-skridtet-Cyrus, Amy Poehler, Chris Rock med flere.

Find nissehuen frem og stream med fra 4. december på Netflix

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *