Johnny Depp takker nej til en Oscar

Johnny Depp Close - London Film Festival

Han er netop aktuel med en ny film, hvor han eftersigende skulle levere (som altid fristes jeg som fan til at sige!) en fremragende præstation som real-life gangsteren Whitey Bulger – måske værdig til en Oscar. Navnet er Johnny Depp og filmen er Black Mass, som har biografpremiere i dag. En film, som jeg tidligere også har omtalt, jeg glæder mig til at se.

Hollywoods egenrådige hjerteknuser Johnny Depp har før været Oscar-nomineret for sine præstationer i Sweeney Todd, Finding Neverland, samt Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl, men han har slet ingen interesse i  at vinde den gyldne Oscar statuette for sit arbejde. Dels fordi, det ville betyde, han skal op og give en takketale og dels fordi, han ikke ønsker at deltage i nogen form for konkurrence. En nominering ville være rigeligt, fortalte han til BBC under London Film Festival’s Black Mass premiere søndag, hvor han mødte op med sin hustru Amber Heard.

Johnny Depp and AMber Heard London Film Festival

Når Johnny Depp ikke er beskæftiget på film-settet er han ofte at finde sammen med sit band Hollywood Vampires, der består af rock-legender som Alice Cooper og Joe Perry og som har haft legendariske gæsteoptrædender af musikere som Sir Paul McCartney, Brian Johnson (ACDC), Dave Grohl (tidligere Nirvana og nu Foo Fighters), medlemmer fra Guns N’ Roses Duff McKagan, Matt Sorum og Slah, samt Marilyn Manson og Tom Morello (Rage Against The Machine).

Foto: Rollingstonemagazine/USAToday/MirrorUK

,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *