Jeg glæder mig til: Transylvania 2

Herhjemme er en af favorit animationsfilmene fra Netflix ligenu Hotel Transylvania. Den kan på ingen måde sammenlignes med Toy Story-filmene eller The Incredible, som jeg synes er fantastiske også for voksne. Men den byder på god underholdning for hele familien.

Den handler om Grev Dracula og hans datter Mavis, der bor på hotellet Transylvania, som er monstrenes favorit “get-a-away-spot” for deres ferier. Mavis lever en beskyttet tilværelse, men som en andre teenagere – hun fylder 118 år – har hun også lyst til at opleve verden. Men det er hendes far, Grev Dracula, ikke meget for, da menneskene lurer og udgør en stor fare! Men da den unge bagpacker Jonathan kommer forbi hotellet forandres Mavis liv.

Nu kommer fortsættelsen til Sonys animations-hit, og jeg er sikker på, at den også er lige så sød og underholdende som den første. I efterfølgeren har Mavis og Johnny nu fået en lille søn – men det lader til ikke at være helt let at være halvt menneske og halv vampyr. Især ikke, når man skal leve op til sin morfar, den kendte Grev Dracula.

Det er endnu engang Adam Sandler, der lægger stemme til Dracula – han har også haft en finger med i manuskriptet – og Selma Gomez, der har lagt stemme til Mavis og dette års Emmy-vært Adam Samberg, der igen lægger stemme til Jonathan.

Du kan se Hotel Transylvania 2 i biografen fra den 8. oktober.

Foto: Themovieblog/Columbia Picture and Sony Picture

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *