Jeg glæder mig til: serier 2016

Hvilken serie er du i gang med? Jeg er i gang med at se serien Homeland. Med juleferien fik jeg endelig set frem til sæson 2.

Det er ikke fordi, jeg ikke synes, serien er spændende, men min kæreste og jeg var kørt lidt død i sæson 1, dvs. han var eller ville i hvert fald hellere se andre film eller serier, blandt andet Netflix’s Narcos og Beasts of No Nation. Jeg ville gerne se videre. Så det ente med, jeg bare så serien selv.

Men der er også andre serier, jeg glæder mig til at følge i det nye år:


Homeland

homeland

I Homeland følger vi CIA-agtenten Carrie Mathison (Claire Danes) og hendes kollegers jagt på terroristen Abu Nazir, et højtstående medlem af al-Qaeda Carrie får som den eneste også mistanke om, at soldaten Nicholas Brody (Damian Lewis), der hyldes som helt efter, han er hjemvendt 8 års fangeskab i Irak, måske kan være “omvendt” af terroristerne.

Homeland er på sin 5. sæson og ifølge IMDb.com starter sæson 6 til september 2016 i USA. Herhjemme kan du se Homeland sæson 1-4 på Netflix og DR.


Vinyl

Vinyl

Jeg har tidligere på året skrevet, om den kommende serie Vinyl udviklet af selveste Mick Jagger fra Rolling Stones, Martin Scorsese og Terence Winter, der handler om pladeselskabet American Century Records og dets stifter Richie og foregår i 70’erne.

Du kan se Vinyl på HBO nordic fra den 15. februar 2016


House of Cards, sæson 4

House of Cards sæson 4 Netflix

Jeg ser frem til, at House of Cards vender tilbage til Netflix, når sæson 4 får premiere til april. Det bliver spændende at følge Franks kamp for at bevare sin position i amerikas mest magtfulde stilling, præsidentembedet. Ligeledes ser jeg frem til et gensyn med Franks stilsikre hustru Claire Underwood, som netop forlod ham i sidste sæson. Hvad mon der sker med parret i sæson 4?

Du kan streame sæson 1-3 af House of Cards på Netflix og se den nye sæson 4 fra 4. marts 2016.


Games of Thrones, sæson 6

Games of Thrones sæson 6

Jeg venter spændt på, at Games of Thrones sæson 6 får premiere til april 2016. Måske kan vi få svar på, om John Snow lever?

Games of Thrones sæson 1-5 kan ses på HBO Nordic. Se teaseren for den nye sæson 6 her


American Crime Story: The People vs. O.J

Amerikcan Crime Story the people vs OJ

Desværre har denne serie American Crime Story: the People vs. OJ. ikke fået dansk premiere endnu. Serien som får amerikansk premiere allerede den 2. februar 2016, handler om den opsigtsvækkende retssag mod den amerikanske tidligere football-stjerne OJ Simpson i midt 90’erne. Hvis du ikke er gammel nok til at kende til ham og denne retssag som ikke alene optog amerika, men også resten af verden og dermed gjorde OJ Simpson verdenskendt – det var i hvert fald sådan, jeg blev bekendt med OJ Simpson – kender du måske til hans forsvarers børn: The Kardashians! Ja, det er Kim Kardashians far, der var OJs ven og forsvarer. Hans navn er Robert Kardashian og han var dengang fraskilt fra Kris Jenner, der var bedste veninder med OJs eks-kone og mordofret Nicole Simpson.

Serien har Cuba Gooding Jr i rollen som OJ, og Selma Blair som Kris Jenner, David Schwimmer (Ross fra Venner) som Robert Kardashian og John Travolta som den anden forsvarsadvokat Robert Shapiro.


Making a Murderer

making a murderer

Nu vi er i krimi-genren, vil jeg også lige tippe om denne her serie, som er en original Netflix serie, og allerede kan ses på streamingtjenesten. Det er en virkelig thriller, der er filmet over ti år og som følger en “dna-frikendt” mand, som bliver mistænkt i en ny, grusom forbrydelse, imens han afslører politikorruption.

Kan ses på Netflix nu.


The Jinx

the jinx

eg har haft den her miniserie, The Jinx, på min liste i længere tid! Jeg er nemlig glad for krimier og dokumentarer, så det er et must at se The Jinx, netop er en virkelig historie i seks afsnit om Robert Durst, der længe været mistænkt for at have haft noget at gøre med sin unge og smukke kones forsvinden i New York i 1982, for mordet i 2000 på hovedvidnet i Beverly Hills-sagen og for det senere mord på, og parteringen af, en nabo i Galveston, Texas. Durst har hele tiden fastholdt sin uskyld og er fortsat ustraffet.

Du kan se The Jinx sæson 1 på HBO Nordic.


Downton Abbey 

downton abbey

Jeg har i lang tid gerne ville tage hul på denne serie, Downton Abbey, som jeg har hørt godt om fra andre og som er blevet kaldt en slags “engelsk svar på Matador” (uden sammenligning). Mon ikke året 2016 bliver det år, hvor jeg kommer i gang?

Serien har netop nået sin afslutning på 6 sæson og kan ses fra sæson 1-5 på Netflix (og visse afsnit på DR)


The Affair, sæson 3

affair-season2-trailer

The Affair er en serie som er “vokset” på mig. Jeg synes, den var lidt træg i starten af første sæson, men hurtigt kom den i gang – og med den nu afsluttede sæson 2 er den kun blevet MEGET bedre! Jeg var derfor begejstret, da seriens bagmænd allerede inden sæsonafslutningen kunne offentliggøre, at der kommer endnu en sæson. Dog er der ikke sluppet en dato ud, andet end det bliver i 2016. Mon ikke det først bliver sidst på året? Så er der da noget at se frem til, når sommeren er ovre og efteråret eller vinteren igen sætter ind!

Du kan se The Affair sæson 1-2 på HBO Nordic.

 

, ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *