Jeg glæder mig til: 2 Film i september

Der er især to film, jeg glæder mig til at skulle i biografen og se til september, nemlig Meryl Streeps nye film Ricki and the Flash og Klovn Forever.


 

Ricki and the Flash

Rickiandtheflash
Jeg er stor Meryl Streep fan og har tidligere skrevet om hende og den kommende film Ricki and the Flash, hvor hun spiller overfor sin datter, som også i filmen spiller hendes datter, Mamie Gummer. Meryl selv spiller den aldrende rockstjerne Ricki, der opgav familielivet for at forfølge sine rock n’ roll drømme, men nu må vende hjem til familien for at støtte datteren Julie, der er blevet droppet af sin forlovede.

Jeg håber på, at filmen er lidt i samme feel good stil og humor, som Det’ indviklet. Jeg er også spændt på at se, hvordan Rick Springfield, som jo er en vaskeægte (omend tidligere) rockstjerne, gør det i filmen. Han har tidligere medvirket i serien Californication (sæson 3), som sig selv og er også senest med i serien True Detective.


Ud fra traileren at dømme er der både lagt op til grin og måske en klump i halsen? Vi får se!

Premiere den 3. september


Klovn Forever

Casper-Christensen-og-Frank-Hvam.-Foto-af-Holly-Stein-759x397
Jeg kan næsten ikke vente med at se, hvad Frank og Casper kaster sig ud i denne gang. Der er allerede frigivet et par små teasere på de sociale medier, som jeg har set flere gange og grinet af. Som fan af både serien og Klovn the movie forventer jeg mig meget, men jeg tror faktisk ikke, jeg kan blive skuffet. For det er ikke handlingen som sådan, jeg forventer mig mest af, men den sjove og tå krummende komik og fede timing, som makkerparret Frank og Casper formår at levere.

Premiere den 24. september

Hvilke film glæder du dig til at se til september?

 

Foto: Nordisk Film/Telegraph.com/Soundvenue

,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *