Tæt på Christopher

jeg er stadig christopher

Jeg er stadig Christopher

DR3 er igen i hælene på pop-drengen Christopher, der nu forsøger at bryde igennem i udlandet

I sidste uge blev vi igen lukket ind i pop-drengen Christophers liv, da første program af DR3s program ‘Jeg er stadig Christopher’ havde premiere.

DR3 har tidligere fulgt både Christopher og musik-kollegaen LOC i programmerne ‘ Jeg er Christopher’ og ‘Jeg er LOC’, som jeg også så og synes vældig godt om. Måske er det min interesse i musikindustrien og nysgerrighed efter at vide mere om livet som musiker, der gør det interessant for mig – da jeg må indrømme, jeg hverken er fan af Christophers eller LOCs musik. Måske er det bare en almen nysgerrighed efter at se, hvad de er for nogle mennesker.

Christopher er nu blevet en rigtig popstjerne med skrigende piger, sin egen duft (er den til mænd eller til damer?, modelkæreste og ved at skabe sit tredje album, der gerne skulle sikre ham et gennembrud i udlandet.

Hvis du vil ser mere til Christopher og hans liv som popstjerne skal du se med på DR3 tirsdage kl. 21:30 eller streame det her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *