Indiana Jones vender tilbage

Indiana Jones

Spielberg bekræfter: Harrison Ford vender tilbage som Indiana Jones

Rygterne om en reboot af Indiana Jones franchiset og Jurassic World’s Chris Pratt som ny Indiana Jones har længe svirret.

Her på FilmDiary har jeg tidligere skrevet om rygterne om en efterfølger med min helt Indiana Jones og yndlings-historie-mager Spielberg og Lucas.

Instruktør Steven Spielberg har selv pustet liv i rygterne seneste i et interview fra 2011 med Entertainment Weekly, hvor han sagde, at det blot var op til George Lucas om, hvornår han havde historien på plads.

George Lucas_Harrison Ford_Steven Spielberg

Det vides dog ikke, om den kommende Indiana Jones film også har haft Lucas som hovedforfatter, eller hvem der skal skrive manuskriptet. Steven Spielberg har blot bekræftet, at der kommer en 5. Indiana Jones film i rækken med ham selv som instruktør, det gamle producerteam Kathleen Kennedy og Frank Marshal og altså med Harrison Ford som Indiana Jones.

Filmen forventes at få biografpremiere 19. juli 2019, så vi må altså vente et par år endnu med at se resultatet. Jeg håber dog, at man denne gang dropper både Shia LaBeouf, som efterhånden har kørt sig selv ud i ekstremerne, og sci-fi-rumvæsen historien fra sidste Indiana Jones og Krystalkraniets Kongerige.  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *