I dit TV i aften: The Kids Are All Right

The-Kids-Are-All-Right-Banner-Movie-Poster

Det er fredag og det betyder, det er tid til at anbefale en film, som vises i dit TV i aften. Der er flere at vælge imellem – herunder en sci-fi med Will Smith, I, Robot på TV2 kl 21:00 og en filmperle, som dog sendes for sent til, jeg kan holde mig vågen, det romantiske drama med Daniel Day-Lewis, Lena Olin og Juliette Binoche: Tilværelsens ulidelige lethed, der sendes på DR K kl 01:55.

Mit valg til en anbefaling til en film ”i dit TV i aften” er i stedet faldet på komediedramaet The Kids Are All Right, da jeg er vild med Julianne Moore og synes, filmen er en sød og varm film, der både byder på velskrevet drama, humor og godt skuespil. Filmen er fra 2010 og instrueret og skrevet af Lisa Cholodenko, som har baseret historien på sit eget (lesbiske)forhold og sin egen familie.

The-Kids-Are-Alright

Kort fortalt handler filmen om parret Jules (Julienne Moore) og Nic (Annette Bening), der bor i LA med deres to store børn datteren Joni på 18 år (opkaldt efter sangerinden Joni Mitchell, da Nic er stor fan af hende) og sønnen Laser på 15 år. Parret er meget forskellige, hvilket giver udslag i konflikter og små-skænderier. De to børn vil gerne finde deres biologiske far for at lære ham bedre at kende – og det lykkes. Faren Paul, spillet af Mark Ruffalo, en easy-going indehaver af en fashionabel restaurant og som er til organiske råvarer og kører motorcykel, vil gerne være en del af børnenes liv men synes ikke at være et sted i sit liv, hvor han er klar til at ”slå sig ned”.

PicMonkey Collage

Filmen foregår i ret roligt tempo og udfolder sine dramaer henad vejen og pakket ind i et humoristisk papir, når den kredser om velkendte familie-problematikker og livets midtvejskriser og forandringer, når ungerne flyver fra reden.

Skal du se med i aften kl 20:00 på DR 2?

Foto: Soundvenue/Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *