I dit TV i aften: Mission Impossible, Ghost Control

mission-impossible 4

Har du set den nye Mission Impossible film? Jeg har den stadig til gode, men jeg vil vildt gerne se den! Men med to små børn og en kæreste i modebranchen, som lige nu har travlt med at køb nye varer ind, har der desværre endnu ikke været tid til en tur i biografen.

I aften viser TV3 den fjerde film i rækken, som hedder Mission Impossible, Ghost Protocol  – altså den lige inden den bio-aktuelle Mission Impossible, Rouge Nation. Har du ikke set den, kan den klart anbefales! Jeg er ret vild med især scenen, hvor Tom Cruise/Ethan Hunt kravler rund på Burj Khalifa, meget nervepirrende! Jeg har selv besøgt Burj Khalifa i Dubai, og kan love, at der er pænt langt ned! Se bare her…

TV Tid skriver:

“I den fjerde film i Mission Impossible-serien kæmper Ethan Hunt og hans nye team mod uret for at opspore den farlige terrorist Hendricks. Hendricks har fået adgang til russiske atomvåben og har planer om at lancere et angreb mod USA. Teamets forsøg på at stoppe ham i Kreml ender katastrofalt med en eksplosion, som volder stor skade. Eftersom IMF er involveret i eksplosionen, tvinges den amerikanske præsident til at afskære alle bånd til organisationen. Ethan og hans team forfølger imidlertid ufortrødent Hendricks til Dubai og derefter Mumbai – men når de at forhindre Hendricks i at fremprovokere tredje verdenskrig?”

Skal du se med? Mission Impossible vises kl. 22:00 på TV3

Foto:Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *