I dit TV i aften: 2x Viggo Mortensen

Viggo-Mortensen-009Trænger du til at søge skygge efter solens stråler, kan du i aften gøre det i selskab med 2xViggo, her mener jeg altså den skønne Viggo Mortensen – han er bestemt en skuespiller, der er værd at se!

Skal du se med i aften, når TV2 Zulu viser to af hans film: The Road og A History of Violence?

the_road02

TV-tid skriver:

The Road
”Efter en altødelæggende katastrofe har lagt Jorden i ruiner, påbegynder en far (Viggo Mortensen) og hans søn (Kodi Smit-McPhee) en rejse fra det kolde nord ud mod kysten i håb om at finde en oase, hvor de kan være i sikkerhed for de kannibalistiske bander, der hærger landet. Med sig har de kun det tøj de går i, en rusten indkøbsvogn og en pistol med to kugler – én kugle til hver, hvis det skulle blive nødvendigt. Filmen bygger på romanen “Vejen”, som er skrevet af Cormac McCarthy. Han modtog Pulitzer-prisen for bogen i 2007. ”

Se med på TV2 Zulu kl. 20:50

a-history-of-violence

A History of Violence
”Tom Stall (Viggo Mortensen) lever det lykkelige familieliv med sin kone Edie (Maria Bello) og deres to børn i en lille amerikansk flække, da han en aften bliver udsat for et røverisk overfald i sin diner. Under overfaldet nægter Tom at overgive sig og forsvarer sig på overraskende koldblodig vis ved at skyde de to røvere. Efter den barske oplevelse bliver Tom udråbt til helt og bliver centrum for en sand mediestorm. Snart dukker den mystiske mafiamand Carl Fogathy (Ed Harris) op og påstår, at Tom i virkeligheden er gangster, og at han har et mellemværende med ham. Tom benægter – men hvad er sandheden? ”

Se med på TV2 Zulu kl. 22:40

Trailer – The Road

Trailer – A History of Violence

foto: TheGuardian/Moviesonline/Acesshowbiz

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *