I aften i MIT tv: Beasts of no nation

Beasts-of-No-Nation-Header

Vente tiden er ovre og i aften i MIT TV skal denne Netflix Original Film Beasts of No Nation streames. Jeg glæder mig helt vildt!

Beasts of No Nation er instrueret af manden bag sæson 1 af True Detectives, Cary Fukunaga og blev vist på Toronto International Film Festival, hvor den blev yderst godt modtaget. Cary Fukunaga har spundet filmens manuskript over den nigerianske forfatter Uzodinma Iweala’s debut-novelle af samme navn, der gennem en ung drengs øjne giver et indblik i en fraktion af oprørere, der terroriserer Vestafrika.

Abraham Attah, der spiller hovedrollen som den unge dreng Agu, er ikke uddannet skuespiller, men arbejdede som gadesælger i Ghana, inden han blev “street-castet” blandt andre unge ikke-skuespillere. Han er 14 år og har næsten ingen uddannelse, men formåede ifølge instruktøren at gå til rollen som en professionel skuespiller for at portrættere den 11- årige Agu, der slutter sig til en militaristisk gruppe i et fiktivt vestafrikansk land, ledet af den brutale krigsherre “Commandant”, spillet af Idris Elba.

Ud fra traileren at dømme, er det en brutal historie vist med visuelle, smukke billeder. Det er i øvrigt også Cary Fukunaga selv, der har været fotograf på filmen.

Skal du se med?

Foto: Netflix

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *