I aften i dit TV: Norskov

Norskov TV2 PlayI aften kan du se TV2s nye serie Norskov. Det er en dramaserie, hvilket adskiller sig fra TV2s hidtidige serier mandag aften, tænk bare Rita og hendes spin-off serie Hjørdis og Badehotellet.

I weekenden så jeg det første afsnit af serien, som kunne ses på TV2 Play, og jeg synes det ser lovende ud – ok, der var måske lige en gang, hvor jeg virkelig synes, at handlingen var lidt søgt og forudsigelig, men jeg er spændt på at se mere. Hoved forfatteren er Dunja Gry Jensen, som i 2009 vandt en Robert for manus til Frygtelig lykkelig.

Serien gav os flotte billeder – lidt ”nordic noir” stemning – af den fiktive nordjyske by Norskov (der ligner Frederikshavn, som også har lagt by til optagelserne), og godt skuespil. Det er også habile og velkendte skuespillere som Thomas Levin, som spiller politibetjenten Tom, der efter snart 20 år i København vender tilbage til sin fødeby, hvor han via sit arbejde og gamle relationer bliver involveret i en narko-efterforskning, Claus Riis Østergaard som gamel ven og svoger, Anne Sofie Jespersen som søsteren, Jakob Ulrik Lohmann som gammel ven og nu succesfuld entreprenør, måske med lyssky ekstra aktiviteter? Desuden er også Henrik Birch som politikollega og debutanten Mathias Käki Jørgensen, som det unge ishockey-talent, hvis mor er Toms gamle flamme.

Det er som om, at TV2 altid har været lidt bagefter DR på dramaserie-fronten, men det er der nu mulighed for at lave om på.

Skal du se med i aften på TV2 kl. 20:00?

Trailer

foto: TV2 Play

,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *