I aften i dit TV: Fransk lejemorder eller Brad Pitt i bar overkrop

Fight-Club-Brad-Pitt

Ok, ud fra overskriften er det mest oplagte valgt måske nok Brad Pitt i bar overkrop, eller hva? Men Fransk lejemorder – i øvrigt i selskab med smuk og meget ung Natalie Portman, er nu heller ikke et dårligt valg…

For hvis du kan holde dig vågen, vil jeg anbefale dig to film i dit TV i aften – du må vælge, da de sendes samtidigt.

Forresten, hvorfor sendes de gode film i TV altid så sent? Ja, det er lidt sent for sådan én som mig, da jeg ikke får så meget søvn i forvejen (baby sover stadig ikke igennem..gaab!)

DR1 kl 23:10 Léon

leon-stills-leon-leon-the-professional-24525341-1788-1169

TV tid skriver:

Amerikansk-fransk thriller fra 1994.

”Léon er professionel hitman for mafiaen i New York. Da den småkriminelle nabofamilie udslettes af den psykopatiske narkopolitiagent Stansfield, redder Léon den 12-årige datter, Mathilda. Hun vil nu lære at blive lejemorder, så hun kan få hævn over Stansfield. Et varmt venskab opstår mellem de to, som hver på sin måde står alene i verden. Men Stansfield er på sporet af den morderiske duo.”

Trailer:


TV2 kl. 22:55 Fight Club

Brad-Pitt-Fight-Club2TV tid skriver:

Amr. drama fra 1999.

”En anonym mand (Edward Norton) lider af søvnløshed, og har svært ved at finde en mening med livet, men da han møder den karismatiske sæbehandler Tyler Durden (Brad Pitt), der er høj på livet, sker der noget. Sammen danner de en hemmelig “kampklub”, hvor mænd slår sig selv halvt ihjel i blodige nævekampe for at føle at de lever. Pigen Marla Singer (Helena Bonham Carter), som også har store problemer at bakse med, bliver en del af deres spændende, men selvdestruktive fællesskab. Efterhånden som tiden går, kommer de mere og mere på kant med det omgivende samfund – og volden eskalerer på grusom vis. En af 1990’ernes bedste film – nummer 10 på internetsitet IMDBs liste over verdens bedste film.”

Trailer:

Hvilken én vælger du?

Foto: Film-nyt.dk/lisathatcher.com/soundvenue

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *