I aften i dit TV: 6 anbefalinger

Kon-Tiki 1

Så blev det fredag! Håber, du har haft en dejlig uge. I aften synes jeg, faktisk der er flere film i TV’et, der er værd at se. Der er lidt for en hver smag, både til dem med hang til drama, action og flotte billeder og dem med hang til en rigtig “chick-flick”/tøsefilm og mode.

– så her kommer 6 anbefalinger:

kon_tiki_film_poster_art_boat_whale_sea

Kon-tiki  – DR2 kl. 20:00

Norsk-adventuredrama fra 2012 om Thor Heyerdahl, der vil bevise sin teori om, at Polynesien blev befolket fra Sydamerika og ikke fra Asien, som ellers er den gængse hypotese. For at bevise sin teori beslutter han at krydse Stillehavet i en primitiv flåde af balsatræ sammen med sin besætning. Det bliver en flot men farfuld rejse fra Peru til Polynesien.

The Internship – DR1 kl. 21:25

Komedie med Owen Wilson og Vince Vaughn, der begge mister deres sælgerjob og derfor forsøger sig som praktikanter hos IT-giganten Google. De to er næsten dobbelt så gamle som de andre praktikanter, er ikke særlig geniale eller har forstand på IT.

James Bond, I hendes majestæts hemmelig tjeneste – TV2 kl. 22:50

Bond spilles i denne film af George Lazenby, som blev både hans første og sidste rolle som James Bond. Han er på jagt efter ærkeskurken Blofeldt, leder af forbrydersyndikatet SPECTRE, som har udviklet en dødbringende virus, og truer med at sprede den til hele verden. Samtidig møder han også den smukke komtesse Tracy, han forelsker sig i.

Prêt-a-Porter – DRK kl. 21:00

Satrisk/drama af Robert Altman med blandt andre Sophia Loren og Julia Roberts og Kim Bassinger. Filmen byder på små historier om folk under den franske modeuge og alt bindes sammen i et stort modeshow.

Portræt af Karl Lagerfeld (dokumentarfilm) – DRK kl. 23:10

I den tyske dokumentarfilm følger vi mode-kongen over dem alle, den excentriske Karl Largerfeld, der i årtier har stået i spidsen for huset Chanel. Han er kendt som en privat person, men dokumentaren løfter en flig af sløret om hans karriere og privatliv.

Sex and The City the Movie – TV3 kl. 21:00

Carrie lever i et fasthold med sin store kærlighed Mr. Big. Da han frier bliver bryllupsplanlægningen til en større og altom sig gribende affære. Mr. Big får kolde fødder, men heldigvis er veninderne der til at redde den sønderknuste Carrie. Men kan hun tilgive Mr. Big?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *