Husker du Sommeren 92?

87830-em-heltene-fra-vi-glemmer-det-aldrig--
Husker du sommeren 92?

Hvis du er gammel nok gør du helt sikkert. For det var jo der, at vi blev europamestre i fodbold. Det var helt vildt! Jeg tror desværre ikke, jeg kommer til at opleve det igen. Men man har jo lov at håbe…

Nu er der lavet en film, om dengang vi vandt EM: Sommeren 92. Filmen rammer biograferne den 24. september og traileren blev offentliggjort i går.

Det er helt sikkert en film, jeg skal se og tror, at en stor del danskere har lyst til at se. For det er som om, at de danske historiske film er meget populære blandt biografpublikummet.

Man kan jo så håbe, at filmen ikke bliver kedelig a la Tarok, som fortalte en historie om en familie og hvordan vi engang var den førende nation indenfor hestevæddeløb. Desværre formåede filmen kun at levere et flot produktionsdesign og haltede på den interessante og spændende historiefortælling.

Er det en film, du skal se?

Filmen Sommeren 92 er instrueret af Kasper Barfoed. Som landstræner “Ricardo” ses Ulrich Thomsen, Cyron Melville spiller Brian Laudrup,  Esben Smed spiller John ”Faxe” Jensen, Mikkel Boe Følsgaard spiller Kim Vilfort, Gustav Dyekjær Giese spiller Peter Schmeichel, Jon Lange spiller Kim Christofte, Allan Hyde spiller Flemming Povlsen.

Foto:BT

,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *