I morgen i dit TV: Carrie vender tilbage

Homeland Sæson 6

Homeland sæson 6

Carrie er tilbage i USA og skal forsvare mulige muslimske terrorister

Efter at have binged-watched Homeland sæson 5 på Netflix, har jeg glædet mig til at følge med i næste kapitel af tidligere CIA-agent Carrie Mathisons liv. Hvis du har det på samme måde, skal du følge med i morgen onsdag den 18. januar kl 21:30 på DR2, når Homeland sæson 6 er tilbage.

I Homeland sæson 6 er Carrie flyttet fra Berlin til Brooklyn, New York.  Her arbejder hun i en organisation, der hjælper amerikanske muslimer, som er kommet i klemme i retssystemet. Seriens virkelighed er slående med virkeligheden: USA står for at indsætte en ny præsident – i øvrigt en kvinde (mon ikke manusforfatterne troede på et andet udfald end Trumph som præsident?), truslen fra muslimske terrorister er nærværende og landet er ikke det samme siden 9/11.

Hvis man kigger på IMDB.com kan man hurtigt fornemme, at velkendte figurer Saul Berenson og Peter Quinn igen spiller vigtige roller i Carries verden. Det rygtes også, at Franny (Carries datter med afdøde Brody) får en mere fremtrædende rolle end tidligere. Vi må vente at se, hvor meget. Herunder finder du en lille video, hvor skuespillerne fortæller om Homeland sæson 6 og traileren.

Jeg glæder mig til at følge med i 6. sæson af Homeland.

Homeland sæson 6, Trailer:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *