HBO aflyser Vinyl

Vinyl

HBO aflyser Vinyl

Rock N’ Roll dramaserien af Martin Scorsese og Mick Jagger får ikke en sæson 2.

Først sæson af Vinyl blev ikke den store succes som ventet. Alligevel var HBO villige til at give serien endnu en chance og og bestilte en sæson 2 af rock n’ roll dramaserien om livet på et lille pladeselskab, der kæmper for sin overlevelse.

Efterfølgende slap nyheden om, at én af skaberne Terence Winter forlod det kreative hold, der også bestod af Martin Scorsese og Mick Jagger. Derfor var mange anmeldere og fans spændte på, hvad det ville betyde for serien.

Men nu har HBO informeret om, at ‘Vinyl’ ikke sættes på pladespilleren til en sæson 2. Det er en skam, synes jeg. Det var fedt med en serie om plade- og musikindustrien i 70’ernes USA.

En serie der trods sin insisterende på et unødvendigt mord-plot, der ikke hjalp på positivt på at gøre dens dramaturgiske historiefortælling mere interessant, også sprøjtede referencer til musikindustrien som skidt fra en spædekalv, og som kun sande musik-connoisseur fangede alt af. Lad os håbe, at serien inspirerer til mere “rock n’ roll i serie-format”.

Du kan se hele sæson 1 af ‘Vinyl’ på HBO Nordic.

Foto: HBO

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *