Golden Globes: Vandt din favorit serie?

Golden Globe Awards 2016

I går løb den 73. Golden Globes Uddeling af stablen med vært Ricky Gervais som vært for 4. gang. Desværre blev det ikke vist online på en dansk kanal, men til gengæld kan du på tirsdag se et sammendrag (inkl. starten på den røde løber) på DR3 fra kl. 20:45

Jeg glæder mig til at se showet, ikke mindst fordi, jeg er stor fan af vært Ricky Gerva og bare elsker Hollywood-prisuddelinger. Du får lige en lille snas af Ricky Gervais spydige og sjove åbningsmonolog:

Vandt din favorit film?
To af de helt store vindere var filmene The Revenant og The Martian, der begge vandt for bedste film  – henholdsvis i kategorierne “Best Motion Picture, Drama” og “Best Motion Picture, Musical or Comedy”, ja spørg mig ikke, hvorfor The Martian er er endt i denne komedie eller musical kategorien!

The Revenant vandt over filmene Carol, Mad Max: Fury Road, Room og Spotlight.

The Martian vandt over filmene The Big Short, Joy, Spy og Trainwreck.

I går var også aftenen, hvor Leonardo jo også sin pris for rollen i The Revenant, en rolle der også spåes kunne give ham en Oscar. For der har han været overset et par gange, mener jeg.

Se Leonardo DiCaprios takke tale her:

Med Leonardo DiCaprio som vinder af bedste mandlige præstation i en drama film, betød det at Eddie Redmayne, som ellers var tippet store chancer for at vinde en Golden Globe.

Lige som Eddie Redmayne var en favorit blandt de nominerede til en Golden Globe var også hans medspiller i The Danish Girl Alicia Vikander nomineret til bedste kvindelige præstation i en drama film, og en favorit sammen med de damer fra filmen Carol: Cate Blanchett og Rooney Mara, men de måtte se sig slået af Brie Larson fra Room.

Vandt din favorit serie?
Jeg var også spændt på at se, hvilken serie der løb med priserne – især da jeg har et par favoritter blandt de nominerede: The Affair, Games of Thrones og Narcos, i samme kategori var også dramaserierne Empire og Outlander. Men de vandt desværre ikke. Det gjorde serien Mr. Robot om den unge hacker Elliot, men som endnu ikke har fået dansk premiere.

Dog vandt fik én af mine favorit dramaserier The Affair en pris, da skuespillerinden Maura Tierney,der spiller Noahs eks-kone Helen Solloway. En anden af mine favorit serier er Mad Men, her vandt Jon Hamm  prisen for bedste mandlige præstation i en TV-dramaserie med hans nu afsluttede rolle som reklamemanden Don Draper.

Desværre var der heller ingen pris til House of Cards, selv om Robin Wright var nomineret til bedste kvindelige præstation i en TV-dramaserie. Prisen gik i stedet til skuespillerinden fra Empire (en serie jeg også gerne vil se!) Taraji P. Henson.

Du kan se traileren til Mr. Robot her:

I kategorien bedste komedie serie blev det serien Casual, der løb med prisen foran favoritten Orange Is the New BlackVeep, Transparent og Silicon Valley.

Se flere nomineringerne og vindere her

,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *