Fredag d.13 – Anbefalinger til gyserfilm

The Strangers

Det er i dag fredag den 13. og en oplagt dag/aften til at se gyserfilm. Jeg har tidligere set mange gyserfilm, både gode og dårlige, splatter og vampyr eller zombie-tema. Jeg må indrømme, jeg er blevet lidt af en kylling med hensyn til gyserfilm. Eksempelvis ville jeg gerne se ‘The Conjuring’ på Netflix, men gik som katten om den varme grød i flere uge…og nu er den der så ikke længere….

Nå men kender I det selv? Det er især, når man vågner og skal tisse om natten, flere uger efter, handlingen kommer tilbage til én. Og du ved det!

Men hvis du ikke er en kylling, er der både klassiske og nyere gyserfilm at streame i aften:

Klassikerne

På både Netflix og Filmstriben finder du adskillige gyserfilm, du kan streame. Især på Filmstriben kan du finde de klassiske gyserfilm såsom ‘Exorcisten’, ‘Carrie’ og ‘It’.

Netflix byder også klassikere som ‘Onskabens Hotel’, ‘Halloween’ og ‘Childs Play’ med den onskabsfulde, lille dukke Chucky. Af lidt nyere dato hører også Wes Cravens ‘Scream’

De nye 

På filmstriben finder du ligeledes en masse gyserfilm af nyere dato, såsom ‘Drag me to hell’, ‘Paranormal Activity’, ‘It Follows’, ‘Børnehjemmet’ og den svenske ‘Encounters’.

På Netflix finder du en reeboot af kult-klassikeren i horrorfilm ‘Fredag den 13.’, ‘The Uninvited’,  ‘ The Strangers’ og ‘Hush’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *