Frank Hvam i Games of Thrones

Frank Hvam i Games of Thrones

Det er næppe gået nogen forbi at hitserien Games of Thrones har haft adskillige danske skuespillere på rollelisten. Men at Klovn-komiker (og skuespiller) Frank Hvam skulle dukke op, ja det havde de færreste vist gættet på!

Har du set ‘Klovn The Movie’ ved du også, at Frank og Mia støder ind i Nikolaj Coster-Waldau i elevatoren i Lyngby Storcenter, og at Mia er stor fan – lidt til Franks irritation. Mon det også er på grund af samme “Jamie Lannister”, at Frank nu får gæsterolle i “Nikolajs serie”, eller er det efter rygterne, fordi der er Klovn-fans blandt Games of Thrones producer-holdet?

Frank Hvam har i et interview sagt om scenen, at han bliver “dubbet” af en engelsktalende stemme. Men én af replikkerne lyder dog som hans egen stemme.

Jeg har endnu flere afsnit af ‘Games of Thrones’ til gode, som først bliver set efter EM (ikke helt efter eget valg). Men du skal ikke snydes for klippet. Jeg kan næsten ikke tage det seriøst, for jeg venter hele tiden, at det er en parodi eller, at Frank laver “en Frank”. Men det er skam seriøst nok….

Se med her:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *