Ekstremt Rig

richardbranson2

DR2 holder viser i for tiden en række meget spændende udseendelser i under betegnelsen ”Ekstremt Rig”. Du kan blandt andet se gode dokumentarer om en bedrager, komme med til milliardæren og kendis-forretningsmanden Sir Richard Bransons private ø og ferieopholdssted Necker Island, og blive klogere på økonomisk velfærd og ulighed i Storbritannien.

Du skal skynde dig, hvis du vil opleve Sir Richard Bransons paradis Necker Island, der er hans private ferieø og del af De Britiske Jomfruøer, for der er kun 2 dage tilbage!


 

Necker Island: Milliadærernes paradis

NeckerIsland

”Her har han skabt et ægte paradis, hvor de kendte holder ferie i smukke og luksuriøse omgivelser, og hvor de rige skaber nye forretningsmuligheder, mens de ligger på den hvide strand ud til det klare blå hav. Gæsterne viser rundt i deres suiter, og de ansatte fortæller om de mange udfordringer, der følger med at betjene gæster, som betaler 30.000 engelske pund for én enkelt overnatning for at opleve den caribiske drøm.”
Kilde: DR2

Se programmet her


Dokumania: Rockerfeller-bedrageren

RockerFI går sendte Dokumania på DR2 denne interessante dokumentarfilm, Rockerfeller-bedragerern, om bedrageren Chris Rockefeller, som kidnappede sin datter og endte i retten, ikke alene for kidnapning af datteren men også for mord! Her skulle de vise sig, at Chris/Clarke Rockefeller slet ikke eksisterede, men var en af de mange opdigtede personer af den tyske immigrant Christian Karl Gerhartsreiter.

Se programmet her 


Milliardærhotellet

burj-al-arab-hotel-dubai-3Jeg har selv besøgt hotel Burj Al Arab, og spist deres overdådige brunch – og det kan varmt anbefales, hvis du skal til Dubai.

“I 1999 åbnede Dubais nu verdenskendte vartegn, hotel Burj Al Arab, på en kunstig ø ud for Dubais kyst, som man kun har adgang til ad en privat bro eller helikopter. Det 320 meter høje hotel er formet som et sejl og er med sine næsten to kilometer 24 karat bladguld og 23.444 kvadratmeter marmor indbegrebet af overdådig luksus og ekstravagance. Her møder vi nogle af verdens rigeste mennesker, der opholder sig i en af hotellets 202 luksussuiter, og de 1.600 ansatte fra mere end 80 nationaliteter, der betjener dem.” Kilde DR2

Se programmet her 


De ekstremt rige – og os andre

DeEkstremtRigeOg Alle os andre

”Storbritannien er i dag det mest ulige land i Europa. Nationen har flere milliardærer per indbygger end noget andet land i verden, og det har skabt en tydelig økonomisk kløft i befolkningen. Jacques Peretti taler med de velhavende selv for at undersøge, hvordan de superrige briter har forvandlet deres land gennem de fire nøglebegreber: ejendom, skat, penge og arbejde – men spørgsmålet er, om deres rigdom styrker eller svækker Storbritannien.” Kilde: DR2

Du kan se programmet her


 

Rige russere i London

RigerusserilondonHvem er den superrige russiske elite, der har valgt at bosætte sig I London? Hvorfor har de netop valgt London, og hvorfor er de besat af det britiske uddannelsessystem, polo og monarki? Mødet med den liberale forretningsmand, den filantropiske kunstsamler og en russisk topmodel afliver nogle af myterne om den rige russer som vulgær og brovtende. Russerne elsker London for sikkerheden og friheden, men har samtidig behov for at dyrke deres russiske rødder og kultur.” Kilde: DR2

Du kan se programmet her 


 

Foto: Videnskab.dk/VirginLimitedEdition.com/DR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *