Det skal du glæde dig til i februar

Deadpool

Der er masser af serier og film, du kan glæde dig til i denne måned!

Serier

Suits S 3

Suits – sæson 4 

Netflix Danmark er nu endelig klar med en ny sæson af den amerikanske advokatserie Suits! I denne måned kan du nemlig se 4. sæson. Det var også på tide for serien kører nu på sin 5. sæson og har allerede meldt ud at en 6 sæson vil følge.

Premiere på Netflix den 10. februar

Vinyl

Vinyl – ny serie

Serien Vinyl er udviklet af selveste Mick Jagger fra Rolling Stones, Martin Scorsese og Terence Winter, der handler om pladeselskabet American Century Records og dets stifter Richie og foregår i 70’erne.

Du kan se Vinyl på HBO nordic fra den 15. februar 2016

 

Billions Promo poster

Billions – afsnit 3, sæson 1

Billions nye serie på HBO Nordic udviklet af Showtime, der havde premiere i januar. Dog har vi måtte vente med 3. afsnit til februar. Serien fokuserer på magtspillet mellem   statsadvokaten Chuck Rhoades og hedge-fond manageren Bobby “Axe” Axelrod, hvor førstnævnte gerne vil have skovlen under sidstnævnte for økonomisk kriminalitet. I hovedrollerne har vi Damian Lewis (Homeland) sammen med Paul Giamatti (Sideways)

Du kan se afsnit 3 på HBO Nordic fra 1. februar.


Film i Februar

The Danish Girl

The Danish Girl

The Danish Girl er instrueret af Tom Hooper med Eddie Redmayne i hovedrollen som Lili Elbe. Filmen er baseret på David Ebershoff biografiske roman om den danske landskabsmaler Einar Wegeners liv og nomineret til adskillige priser, herunder også en Oscar. Svenske Alicia Vikander har lige vundet en SAG awards for bedste kvindelige birolle.

Filmen der får premiere i de danske biografer den 4. februar 2016

Hil Cæsar

Hil, Cæsar

Filmen foregår i 1950’ernes Hollywood, hvor agenten Eddie Manix (Brolin), der har til opgave at skjule de store Hollywood stjernes skandaler, pludselig får sin sag for, da Hollywood-stjernen Baird Whitlock (Clooney) kidnappes! Film af Coen brødrene og med et stjernespækket ensemble af skuespillere som George Clooney, Josh Brolin, Ralp Fiennes, Scarlett Johansson, Channing Tatum, Tilda Swinton, Jonah Hill, Frances McDormand og Christopher Lambert.

Filmen Hil, Cæsar har premiere den 18. februar

Spotlight Film

Spotlight 

Spotlight har netop vundet SAG-prisen for bedste film (eller hele besætningen har) og er ligeledes nomineret til et hav af priser. Filmen bygger på en autentiske historie om, hvordan en gruppe af journalister på avisen the Boston Globe afslørede en pædofilring blandt de katolske præster i Boston og har Michael Keaton, Mark Ruffalo, Rachel McAdams og Liev Schreiber i de bærende roller

Filmen har premiere den 25. februar

Deadpool

Dead Pool 

Bad ass. Smart ass. Great Ass. Deadpool. Det er Marvels karakter Wade Wilson/Deadpool, spillet af Ryan Reynolds, der kunne ses i X-Men Origins: Wolverine, der nu får sin helt egen film.

Deadpool har premiere i biografen den 11. februar.

, ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *