Anmeldelse: Minions

Minions PosterNu da jeg er stor fan af animerede film og har set begge Grusomme mig film, skulle jeg naturligvis også ind og se Minions. Jeg synes, at de små Minions i de to første film godt kunne have fyldt lidt mere, men jeg var alligevel ret spændt på, om de nu kunne bære en hel film selv – for de taler jo ikke!

minions_galleri5

Jeg havde allieret mig med hele familien, herunder min snart 3-årige datter, der siden hun fandt dem i et YouTube-klip har elsket dem højt, og en alt for stor bøtte popcorn, som var tom, da filmen sluttede.

Filmen tager afsæt, hvor det hele begyndte – nemlig med Minions tilblivelse. Det viser sig, de har eksisteret siden Jordens tilblivelse, hvor de har ledt efter den rette grusomme herre at tjene. Men det er ikke lige så let, som det lyder. For de små Minions er nemlig eksperter i at få deres herre på gale spor, med et fatalt udgangspunkt. Og så må de lede videre efter en ny grusom herre. Lige indtil året 1968, hvor de tre Minions Kevin, Stuart og Bob beslutter sig for at drage ud i verden og søge efter den rette grusomme chef. Denne færd leder den til den store Skurkemesse, hvor de møder Scarlet Overkill.

minions_galleri2

Filmen lever fuldt ud op til de andre flotte animationsfilm i Grusomme Mig-historien. Den er visuelt flot lavet, også i 2D, og selv om, de små væsner ikke kan tale, er man som publikum aldrig i tvivl om, hvad de mener. De er super søde og sjove og børn er ikke i tvivl om, hvad der sker i filmen.- Flere gange blev der hujet og grinet højt fra min ”med-biograf makker” på snart 3 år.

Filmen har dog ikke ”flere lag”, som mange af de nyere animationsfilm er kendte for. Det er en børnefilm og plottet er lige til, men det gør det bestemt ikke mindre underholdende at følge dem på deres eventyr, der tager og med til både New York, Fort Lauderdale i Florida og London.

Jeg giver filmen 3 stjerner.

Trailer

Foto: kino.dk/Pinterest

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *