Nyt om Star Wars

starw

Så er der nyt fra den kommende Star Wars film!

Det skulle nu være bekræftet, at Gwendoline Christie, som er kendt fra Games of Thrones som Brienne of Tarth, er del af den kommende Star Wars film. Hun skal spille Captain Phasma, officer i First Order, der udspringer fra Galactic Empire.

CELU-zBVEAA45df

Dragten ligner ren ondskab, en krydsning mellem en Storm Trooper og en ridder eller nok nærmere end Droide, men det er ikke til at vide, om rollen kun indeholder de mørke kræfter eller om, der også er en snert af godhed i denne Phasma.

Kylo Ren

Det er dog ikke en hemmelighed mere, at en anden TV-kendis, nemlig Adam Driver, kendt fra Girls skal spille skurken Kylo Ren.

Oscar-vinderen Lupita Nyongo er også bekræftet til at spille piraten Maz Kanata. Dog er der ikke yderligere oplysninger om, på hvilken side denne computer genererede karakter befinder sig.

Maz Kanata

starwars flyStarwars piratsven

Star Wars pryder forsiden af Vanity Fairs juni udgave. Det er bladets faste  stjernefotograf, legendariske Annie Leibovitz, der har været bag kameraet, og i den forbindelse har magasinet skruet en lille behind the scenes sammen

Foto: Vanity Fair

,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *