15 Tømmermændsfilm til dig

Ted Hangover Quote

Nytårsaften er lige om hjørnet og de efterfølgende tømmermænd ligeså…Derfor får du her tip til gode tømmermændsfilm, der ikke kræver den store opmærksomhed eller hjerneomdrejninger.

Godt Nytår!


The Hangover

The Hangover

Tre ungkarle vågner op i Las Vegas efter en vild polterabend. Ingen kan huske, hvad der skete eller hvor den kommende brudgom er!

Det oplagte valg til en tømmermændsdag på sofaen. Der er hele 3 film i rækken, så du kan bare gå i gang!


Ted 

Ted

Som dreng ønskede John sig en ven og det gik i opfyldelse, da hans bamse Ted bliver levende. Men når man stadig hænger på hinanden som voksne opstår der akavede situationer!

Historien om den levende og politisk ukorrekte bamse Ted og hans ven John har fået en efterfølger, begge kan ses på dvd og VOD/streames. Så har du et par timers underholdning, hvor du ikke skal tage stilling til noget!


Anchorman

Anchorman

Ron Burgundy er San Diegos “Mr. News” i 70’ernes mandsdominerede TV-verden. Men hans position bliver truet, da en ung, ambitiøs kvinde ansættes som ny nyhedsvært.

Will Ferrell og Christina Appelgate spiller de to rivaliserende nyhedsværter sammen med Paul Rudd og Steve Carell.


Dodgeball

Dodgeball

En gruppe originaler deltager i en dodgeball konkurrence for at forhindre, at deres elskede, lokale fitnesscenter skal blive en del af en stor fittness kæde.

Ben Stiller og Vince Vaughn i tossede kostumer kaster sig ud i boldsport, mens du bare kan lægge på sofaen.


American Pie

american_pieFire teenage drenge indgår en pagt om, at alle skal miste deres uskyld til det store skolebal. 

Klassisk scene med en tærte…mon ikke du har set den før?


Stepbrothers

StepBrothers

To midaldrende tabere bor stadig hjemme og tvinges derfor mod deres vilje til at blive room-mates, da deres forældre gifter sig.

Will Farrell og John C. Reilly dumheder passer godt til tømmermændstv på sofaen.


Sex & the City

Sex and the city

Carrie skal endelig giftes med Mr. Big og hendes 3 veninder er klar som brudepiger. Men Mr. Big fortryder på vej til alteret.

Her er 4 veninder der forstår at feste, men også står sammen når tømmermændende eller mandeproblemerne rammer næste dag. Oplagt valg til en god “chick flick – tømmermændsfilm”


Taken

Taken

En pensioneret CIA-agent krydser de Europæiske grænser og er afhængig af hans gamle færdigheder til at redde sin fraseparerede datter, som er blevet kidnappet på en tur til Paris.

Hvis du er til action, så se Liam Neeson sparker røv, hvor han er den far, du ville ønske, du havde til at redde dig fra alt! Der er 3 film, så du går bare i gang…


Rocky

rockyDen lille mod den store – Bokseren Rocky Balboa får en yderst sjælden chance for at kæmpe mod den sværvægtmesteren Apollo Creed i en kamp , hvor han bestræber sig på at stå distancen for hans selvrespekt.

Lad Sylvester Stallone svede mens du bare slapper af på sofaen. Du kan se efterfølgerne, hvis du ikke kan få nok boksning.


Cliffhanger

Cliffhanger

Gabe Walker, en erfarne bjergbestiger, der har oplevet en ulykke og er færdig med at klatre, overtales til at at redde passagererne på et fly, der er styrtet ned i de snedækkede Rocky Mountains. Men passagererne er svært bevæbnede kriminelle, der tager Gabe som gidsel i håb om, at han kan skaffe tre kufferter med 100 millioner dollars.

Et andet bud åp en Sylvester Stallone film, der bestemt ikke kræver de store anstrengelser at følge med i, men leverer “one-liners” som must i Stallone-film!


Dirty Dancing

dirty-dancing-1

Den unge Frances ” Baby” Houseman forelsker sig i sommerlejrens danselærer Johnny Castle, hvor hun ferierer med sin familie i 60’ernes USA. Men Johnny er ikke Babys fars drøm om en kommende svigersøn.

Romantik, musik og dans alt imens du kan slappe af og nyde en hot Patrick Swayze (RIP)


Pretty Woman

Pretty-Woman-pic1

Den kyniske forretningsmand møder den smukke prostituerede og hyrer hende som sin escort til forretningsmiddage og event i Beverly Hills og snart opstår der romantiske følelser mellem de to.

Ok, du kender nok historien og kan nyde shopping i Beverly Hills og romancen mellem Richard Gere og Julia Roberts, der stadig kan ses igen og igen…


Bridesmaid

BridesmaidKonkurrencen om, hvem der er brudens bedste veninde spidser til, da gruppen af brudepiger mødes inden brylluppet, blandt andet for at prøve de fine brudepigekjoler. Men intet går som planlagt.

Her kan du se en sjov film for en gang skyld kun med kvinder i alle de bærende roller. Advarsel, hav en spand inden for rækkevidde, hvis du har tømmermænd OG kvalme/skal kaste op!


Crazy, Stupid, Love

crazy-stupid-love

Da Cals kone søger skilsmisse har han for alvor brug for at lære at score damer. De råd får han fra damebedåreren Jacob, der ved, hvordan man scorer damer i baren.

Søde Emma Stone, Steve Corell og lækre Ryan Gosling i bar overkrop – need I say more?


He’s just not that into You

En sammenkobling af små historier, der alle kredser om parforhold, mand, kvinder og kærlighed, affærer, sex – og at nogle gange er mænd (og kvinder) bare ude efter noget andet end kærlighed.

Medvirkende er Bradley Cooper, Ben Affleck, Jennifer Aniston, Jennifer Conelly, Drew Barrymore, Scarlett Johansson og Ginnifer Goodwin og Justin Long.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *